FAQ

„Asociatia Sportiva Nh Bike , este persoana juridica romana, de drept privat, non-profit, neguvernamentala, apolitica, autonoma si independenta, fara scop patrimonial.

 

Asociatia are ca Partener si Sponsor: Fundatia Micu Bogdan – persoana juridica romana, de drept privat, non-profit, neguvernamentala, apolitica, autonoma si independenta, fara scop patrimonial.

 

Aplicatia pentru Serviciul de Uplift este administrata de Asociatia Sportiva Nh Bike, si prin accesarea ei, sunteti de accord cu termenii si conditiile enuntate aici.

 

Asociatia Club Sportiv Natural High isi rezerva dreptul de a aduce modificari termenilor si conditiilor, precum continutului din site, fara o notificare prealabila.

 

DREPTURILE DE AUTOR(COPYRIGHT)

 

Este interzisa reproducerea totala sau partiala a textelor, articolelor şi pozelor aflate pe acest site fara permisiunea scrisa a Asociatia Sportiva Nh Bike.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Asociatia Sportiva Nh Bike  prelucrează  date cu caracter personal (nume, prenume, CNP, sex, varsta, adresă de e-mail, localitate, tara, telefon) Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Asociatia Sportiva Nh Bike , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate la completarea formularelor de inscriere.

 

Datele sunt colectate cu scopul de a-i informa pe participanti cu privire la evenimentele la care s-au inscris, precum si cu privire la proiectele pe care le desfasoara Asociatia Sportiva Nh Bike.

 

Datele colectate nu sunt furnizate persoanelor neautorizate si nu sunt folosite pentru alte scopuri decat cele amintite.

 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

 

Serviciul pus la dispozitia membrilor Asociatiei, este transportul acestora,gratuit, pe traseul Brasov- Poiana Brasov, transportul fiind realizat cu autoturismul proprietatea Asociației.

Acest serviciu este realizat cu scopul dezvoltarii, perfecționarii și promovarii pentru tineri, juniori și seniori, amatori sau profesioniști, a disciplinei sportive pe bicicleta: cross country, enduro si downhill bike.

In îndeplinirea scopului menționat mai sus, Asociația organizează diverse activități sportive în Poiana Brașov, județul Brașov, în special activități legate de activitatea de ciclism montan,

Transportul bicicletelor aparținând membrilor Asociației pe ruta Brașov – Poiana Brașov va fi asigurat contra cost de către Asociație, cu autoturismul menționat mai sus.

Asociația nu are niciun fel de responsabilitate în ceea ce privește siguranța persoanelor transportate / bicicletelor pe parcursul transportului pe ruta menționată mai sus.

Asociația nu are niciun fel de responsabilitate în ceea ce privește eventualele accidente / avarii suferite de persoanele transportate / biciclete ca urmare a conduitei persoanelor transportate pe ruta Brașov – Poiana Brașov.

Asociatia Sportiva Nh Bike  isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestei aplicatii, cu sau fara o notificare prealabila.

Asociatia Sportiva Nh Bike  nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul aplicatiei.

Asociatia Sportiva Nh Bike  poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Aderarea ca membru al Asociatia Sportiva Nh Bike , nu intra in conflict cu cu nici o alta apartenata la oricare alt club din tara, de orice natura.

Sportivul inscris, are dreptul de a fi in continuare membru in orice alte cluburi.

De asemenea se poate retrage in orice moment fara a I se imputa nimic.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a Asociatiei si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Asociatie.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.”